Béreljen webáruházat, hogy látogatói kedvükre vásárolhassanak

Szeretne egy olyan webáruházat, ahol látogatóit bármikor tudja fogadni? Egy olyan bérelhető webáruházrendszer, ahol a termékeit megbízhatóan és könnyedén el tudja adni? Válassza a MiniBolt webáruház bérlési konstrukcióját a http://webaruhazkeszites-web.hu/webaruhaz_berles címen, és rövid időn belül lehet webáruház tulajdonos vagy bérlő.
Ez mindenkinek jó, hiszen az interneten vásárlók száma folyamatosan nő. A Minibolt egy olyan webáruházakkal foglalkozó cég, mely az Ön igényeinek megfelelően elkészíti áruházát. Beállítva minden működési opciót, hogy probléma mentesen tudja használni internetes áruházát. Kialakítunk mindenki számára könnyen kezelhető oldalt, beállítva oldala színskáláját, fejlécét, a menüstruktúráját, logóját. Beépítjük cége Facebook oldalának üzenő falát és Google analytics fiókjának kódját.

Továbbá felépítjük a termékstruktúráját és minden olyan opciót, amely hasznos a vásárlónak, rendelési és szállítási szempontból. Egyedi és vonzó külső érdekében készítünk egy diasort, képgalériát is. Regisztrálás után Ön kap egy demó webáruházat, így kipróbálhatja a webáruház készítés és bérlés minden fázisát. Bármilyen felmerülő probléma esetén türelmes szakembereink készen állnak a hét minden napján az Ön segítségére. Díjmentesen hívhat minket telefonon, elérhetőek vagyunk skype-on is.