Babakocsi játék az apró hercegnőknek

babakocsi játék

A kislányok nagyon szeretik utánozni az édesanyjukat, így hamar az apró kezecskékbe kerülnek a babák, akiket megetetnek, ringatnak, majd pedig sétálni viszik őket. Erre ideális egy kényelmes babakocsi játék, amibe belehelyezhetik a babát, betakargathatják, nehogy megfázzon és elindulnak vele sétálni. Közben, ha sírna, akkor megitatják a cumis üvegből, hiszen anyuka is pontosan ezt teszi.

Fából vagy vesszőből font babakocsi játék egyaránt fellelhető a vesszoparipa.hu webáruházban, különleges, antik típusok, amelyeknek minden kis hercegnő csak örülni tud. Igazi különlegesség a vesszőből font, fehér színű babakocsi játék, aminek a váza fémből van, kerekei gumi, ezáltal nagyon halkan gurul, nem ébreszti fel a benne alvó csecsemőt.

Elegáns kivitelezésű, elefántcsont fehér textillel bevonva, még a csipke napellenzője is lecsukható. Csodálatos ajándéknak számít ez bármelyik csöppségnek. Szerezzen örömet a kislányának egy ilyen babakocsi játékkal és meglátja, hogy ez lesz a kedvence, amivel folyamatosan szórakozik!