Az önterülő aljzatkiegyenlítés használata szakértelmet kíván

Manapság egyre többször halljuk a szaküzletekben vagy egyéb forrásból, hogy a laminált parketták már annyira kiforrtak, hogy laikus lévén is könnyen lerakhatóak, nem igényelnek komolyabb szakértelmet. Azért valamennyi kézügyesség és ismeret nem árt, ha van.

Azt azonban fontos tudni, hogy a minőségi padló lerakás alapja a megfelelő aljzatkiegyenlítés. Ha nem elég egyenletes a betonaljzat, akkor idővel előjönnek a hibák és csak komoly erőfeszítések, ráfordítások révén lehet helyrehozni a hibát. Lássuk miről is van szó! Gondolhatnánk, hogy az önterülő aljzatkiegyenlítés egy, a nevéből fakadóan, automata folyamat, ami elvégzi helyettünk a munka azon részét, hiszen magától kiterül és egyenletes felszínt képez. Azonban ez ne tévesszen meg senkit! Igenis szükség van beavatkozásra.

Fontos az öntési technika és a precizitás. Itt a milliméterek is sokat számítanak. Az önterülő aljzatkiegyenlítés olyan munkafázis a tökéletesen egyenletes padló elérése érdekében, amit mindenképpen érdemes szakemberre bízni, aki megbízható és garantált minőséget készít.