Az ipari padlóburkolat a raktárak lelke

ipari padlóburkolat

Minden nagyüzemi épület járófelületei vannak a legnagyobb igénybevételnek kitéve. Ha az ipari padlóburkolat jut eszébe, a nagy szilárdságra és a hihetetlen kopásállóságra gondolhat. Egy minőségi keverékből elkészült aljzat ezeknek a feltételeknek maradéktalanul eleget kell tegyen.

Az ipari padlóburkolatokat képesek vagyunk tükörsimára csiszolni, így különböző felületkezelések nélkül is kiválóan takarítható, valamint ellenáll a zsíroknak, olajoknak és különböző üzemanyagoknak is. A kiöntött felület nem igényel előre leszigetelt aljzatot, így az ipari padlóburkolat költsége tovább csökkenthető.

A nagy szilárdság, olcsó ár, könnyű tisztántarthatóság és remek kopásállóság tökéletes munkafelületet biztosít a nagyvillás rakodó forgalomhoz is. A terméket kisebb kiszerelésekben történő kiszállítása hozzájárul szinte bármekkora felület előállításához, minimális felesleg megmaradásával. Az alap natúr cement mellett, elérhető akár több különböző ipari padlóburkolat szín is. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé, hogy kevesebb pénzért is rendkívüli minőségű legyen az ipari padlóburkolat.