Az infraszauna segít a fogyásban

Fogyókúra során nemcsak arra kell figyelnünk, hogy mennyit és mit eszünk, hanem arra is, hogy minél több kalóriát égessünk el. Ez több módszerrel is megoldható. Ebben segít a sportolás és a zsírégető diéta. Ugyanakkor az infraszauna is nagy segítség lehet ebben.

A megnövekedett hőmérséklet ugyanis a kalóriák gyorsabb égetéséhez vezethet, ami jelentős fogyást eredményez. Az infralámpák által sugárzott energia nemcsak az anyagcserét gyorsítja fel, hanem a verejtékmirigyeket is termelésre ösztönzi.

Az intenzív izzadás során pedig, a bőr alatti kötőszövetekben felgyűlt salakanyagok jelentős része távozik, ezzel az infraszauna nemcsak a fogyókúra során alkalmazható kiválóan, hanem a méregtelenítési folyamatok szintén fokozhatóak vele.

Azt se felejtsük el, hogy az infrasugarak jó hatással vannak a testre is. Az izmok ellazulnak, a sejtek pedig gyorsabban regenerálódnak, sportolás után pedig érdemes kihasználni az infraszauna előnyeit. Sőt, a különböző típusú ízületi problémák kezelésében is jelentős szerepet tulajdonítanak ennek a berendezésnek.