Az elektromos radiátor igen népszerű

Praktikus az elektromos radiátor

Ez az egyik legrégebben használt készülék a kiegészítő fűtés tekintetében. Az elektromos radiátor hordozható, ebből kifolyólag kerekekkel is el van látva.

Általában több fokozat található rajta annak érdekében, hogy igény szerint a helyiség méretének megfelelően lehessen beállítani a kívánt hőmérsékletet. A jobb minőségi berendezések beépített termosztáttal rendelkeznek. A teljesítményük remek, de ez sajnos a számlán is meglátszik. Az elektromos radiátor csatlakoztatása villásdugóval megy végbe.

Érdemes működés közben időnként ránézni, vagyis biztonsági okokból nem szabad felügyelet nélkül hagyni. A modern variációk akár falra is szerelhetőek.

Az esztétikus változatok fellendíthetik az otthona szépségét és akár a lakás ékévé is válhatnak. Nem túl drágák ezek a készülékek, mivel csak kiegészítő fűtésre használhatóak. Azonban mindenképp jól jönnek abban az esetben, ha váratlan vendégei érkeznek és gyorsan fel kell melegíteni egy vagy több, addig nem használt helyiséget. Az elektromos radiátor tehát a hírtelen megoldásokra tökéletes.