Az elektromos központi fűtés megbízható választás

elektromos központi fűtés

Nem létezik olyan ingatlan, amelyikben ne kellene biztosítani a megfelelő fűtési rendszert. A korszerű és működőképes fajták igencsak költségesek tudnak lenni, ezért is fontos a jó döntés. Az elektromos központi fűtés estében ezen paraméterek szintén igaznak bizonyulnak. Jellemzően indirekt tartállyal van felszerelve az elektromos kazán és 6 kW teljesítménnyel rendelkezik.

20-90 Celsius fok közötti fűtési meleg víz előállítására képes, ami jónak mondható a kategóriájában. Különlegessége, hogy a külső hőmérséklet alapján igazítja a szükséges víz hőfokát is. 2 darab keringető szivattyú teszi mindezt üzemképessé.

Az érzékelők pontos és precíz adatokat biztosítanak. Bármilyen lakásban könnyedén felszerelhető, mivel nem szükséges kémény hozzá. Az elektromos központi fűtés mellett használt kazán hangtalan, illetve még friss levegő sem kell az alkalmazása során. Az elektromos központi fűtés tekintetében kimondottan érvényesül a kiváló ár-érték arány, valamint a hosszútávra szóló beruházás ígérete.