Az ametrin nemcsak a megjelenésére lehet hatással

ametrin

Ha ásványgyöngyökből szeretne ékszer készíteni, akkor érdemes figyelembe vennie ezek élettani hatásait is. Ugyanis a szakirodalom rengeteg pozitív hatást tulajdonít a különböző ásványoknak, amiket ha a közelében tart, akár nyaklánc, karkötő vagy fülbevaló formájában, akkor segíthetnek a hétköznapi és az egészségügyi problémák leküzdésében is.

Például a különleges színekben pompázó ametrin hozzájárulhat ahhoz, hogy sikerüljön felismerni valamilyen régóta tartó rendellenesség okát. Továbbá erősíti az immunrendszert és támogatja a vegetatív-idegrendszert, tehát nagyon sok esetben hasznát veheti.

Nem beszélve arról, hogy az ametrin gyöngyök felhasználásával megalkotott ékszerek csodás kiegészítői lehetnek a hétköznapokban és elegáns eseményeken is, így minimális összegből feldobhatja a megjelenését és tehet egyszerre a fizikai, lelki egészségéért is.

Hiszen az bíbortól kezdve, a sárgán át egészen a fehérig terjedő színskálát bejáró ametrin gyöngyszemek az ár mindössze 80 Ft, így egy egész nyaklánc végső ára nem éri el még csak az 1000 Ft összeget sem.