Az 1 napos barista tanfolyam intenzív élménye

Szeretne betekintést nyerni a kávéfőzés világába és ellesni néhány trükköt olyan profiktól, akik évek óta ezen a területen tevékenykednek? Akkor válasszon a wwww.coffeehub.hu oldalon egy időpontot, hogy mikor lenne ideje az 1 napos barista tanfolyam elvégzésére és a szolgáltatás díjának befizetése által foglaljon helyet az adott dátumra!

Az 1 napos barista tanfolyam kis csoportokkal indul, éppen azért, hogy az a 7 óra, amíg a képzés tart, valóban tartalmas lehessen. Ezen idő alatt elméleti és gyakorlati oktatásra is sor kerül úgy, hogy mindenki kipróbálhasson mindent, amit az gyakorló baristák bemutatnak és minden résztvevő ugyanolyan hasznos tudással távozhasson a nap végén.

Tehát nem kell attól tartania, hogy amennyiben csak 1 napot tud rászánni a tanulásra, akkor nem fog tudni kellő információt gyűjteni erről az izgalmas világról. Hiszen az 1 napos barista tanfolyam során nemcsak az alapismereteket szerezheti meg, hanem még az espresso-val és a tejes italokkal is közelebbről megismerkedhet.