Átlátszó, oldalra nyíló Xiaomi Mi 10 Lite tok

Xiaomi Mi 10 Lite tok

Amikor tokot választunk a telefonunkra, mindenképpen figyelembe kell vennünk azt, hogy kényelmes legyen, illetve praktikus. Ezeket a szempontokat pedig maradéktalanul megtalálhatjuk a Xiaomi Mi 10 Lite tok átlátszó, oldalra nyíló verziójában. Tulajdonképpen ez a példány egy rendkívül népszerű, évek óta nagy keresletnek örvendő flip tovább gondolt változata.

Maga a telefon kiegészítő rendkívül biztonságos, hiszen egyaránt védi a hát- és az előlapot. Viszont az elődjével szemben, jelentős pluszt ad, hogy becsukott állapotban is láthatjuk a kijelzőt, jobban mondva annak egy részét, az úgynevezett Clear View technikának köszönhetően.

A Xiaomi Mi 10 Lite tok oldalra nyíló változata mutatja az időt, az akkumulátor állapotát, a térerő jelet és a beérkezett üzenetek számát is. Emellett pedig még hívást is fogadhatunk anélkül, hogy kinyitnánk a tokot. A különleges példányt több színben is megtaláljuk. Ez a kiegészítő remek választás lehet azoknak, akik különösen nagy gondot fordítanak a kijelző védelmére és az egyszerűségre.