Alapos munkát végez a Robi 55

Egy kisebb vagy nagyobb kert esetében, egyaránt nélkülözhetetlen az olyan eszköz, amivel kényelmesen megművelhető a talaj. Erre nemcsak tavasszal lehet szükség, mert a vegetációs időszak során szintén jól jön. Veteményezés előtt és betakarítást követően, a Robi 55 teszi a dolgát. Alaposan átmozgatja a talajt, összekeverve a felső és alsó rétegeket. A felaprózott földbe vetett magok könnyedén kikelnek. Természetesen a Robi 55 is igényel némi odafigyelést.

A fokozott használat alkalmával, bizonyos kiegészítők olykor tönkremehetnek. Ilyenkor ezeket minél gyorsabban cserélni szükséges. Nem tanácsos megvárni, amíg a Robi 55 egyes alkatrészei végleg kikészülnek, hanem rendszeres karbantartással fordítsuk tekintetünket a fokozottan figyelmet igénylő részek felé!

Így hamar észrevehetjük, ha valami nincs rendben és az nem a fontos munkálatok közepette bukik ki. A Robi 55 meghálálja a gondoskodásunkat és fokozott erőbedobással végzi el a rábízott feladatokat. Csak akkor használható optimálisan, ha minden része tökéletesen működik.