Airport parkoló kedvező feltételekkel

Már várja valahol egy kellemes szállodai szoba, ahol a megérdemelt szabadságát töltheti? Nyaralni, esetleg egy rövidebb kiruccanásra készül a barátokkal? Akkor mindenképpen tervezze meg a lakása és a reptér közötti utat is, mert a parkolás okozhat gondokat!

Az Ferihegy airport parkoló azoknak kínál megoldást, akik saját autóval szeretnének kimenni a reptérre, de nem tudják megoldani, illetve nem akarják, hogy azt egy ismerős, rokon vigye haza, majd pedig valakinek megint értük kelljen menni az érkezésük napján.

Az airport parkoló kedvező áron kínál az időjárás viszontagságaitól védett és a lopásoktól, rongálásoktól őrzött helyet mindaddig, amíg az utazás véget nem ér és visszaérkezik a repülőtérre.

Ekkor a szolgáltatás részét képező buszos fuvar révén juthat el az autójához, akárcsak amikor a parkolóházból kell a terminálhoz elérnie. Az airport parkoló díját távozáskor kell majd kifizetnie, ami minden megkezdett napra egy adott összeget jelent attól függően, hogy szabadtéri parkolás, fedett beálló vagy teremgarázs mellett dönt.