A WDH 610 HA igazi különlegességnek számít

WDH 610 HA

A terméknek rengeteg pozitív tulajdonsága van. A WDH 610 HA képes egyszerre 2 helyiségben is elvégezni a páramentesítést. Akár 40 négyzetméteres területen is gond nélkül teszi a dolgát. Általa könnyedén fenntartható az ideális páratartalom a szobákban.

Ez azt jelenti, hogy nem kell többé megküzdeni a penésszel, ami nemcsak csúnya látványt nyújt, hanem egészségügyi szempontból sem jó. Ha úgy dönt, hogy beszerzi, akkor állandó jelleggel friss és kellemes levegőt lélegezhet be. Az AWDH 610 HA híres a megbízhatóságáról és a tartósságáról. Minőségi alkatrészekkel lett felszerelve, amelyek hosszútávon megállják a helyüket a mindennapokban.

A termék az otthoni elektromos hálózatról üzemeltethető. Képes akár naponta 12 liter párát összegyűjteni, ami egyáltalán nem kevés. El van látva túlfolyás elleni védelemmel is, ami még megbízhatóbbá teszi. A WDH 610 HA esetében, ha tele lesz a tartály, akkor azonnal kikapcsol. Ez azt jelenti, hogy akkor is bekapcsolva hagyhatja, amikor éppen nem tartózkodik otthon.