A Velencei Karnevál eredete: a világ legnépszerűbb álarcosbálja?

Velencei Karnevál tele élményekkel

Egy különleges utazással szeretné meglepni szerelmét, csak még nem tudja hová? Léteznek különböző helyek, megszervezett különleges események, amelyeket legalább egyszer az életben mindenkinek látnia kell! Amennyiben lehetőségük adódik erre, akkor semmiképpen se hagyják ki!

A Velencei Karnevál eredete egészen a XII. századig nyúl vissza. Tehát egy rendkívül érdekes, színpompás esemény, így ennek az utazásnak biztosan nagyon fog örülni a kedvese. Foglalja le az utat a velencei-karneval.hu weboldalon, hogy minél előbb mosolyogva, boldogan mutathassa fel a jegyeket szíve választottjának! A Velencei Karnevál non-stop utazás programja az indulással kezdődik, pénteki napon 22.00 órakor a Hősök teréről az Euro Travel feliratú kényelmes autóbuszokkal.

Ez egy folyamatos utazás technikai pihenőkkel, amíg elérkeznek Punta Sabbioni-ba. A másnap reggeli órákban megérkeznek, majd ezt követően behajóznak Velencébe. A városnézési programok keretében megtekinthetik a világhírű Sóhajok hídját, a Szent Márk bazilikát kívülről, valamint sok más érdekességet.

Ezután szabadprogram van. A Velencei Karnevál forgatagában gyönyörködhetnek kedvükre. Szombat délután egy fakultatív kirándulásra kerül sor, a messze földön híres muranói üvegmanufaktúrába. Ugyanakkor lehetőség van ellátogatni a szigeten található Santa Maria e Donato bazilikához is, ahol Gellért püspökünk földi maradványai kerültek elhelyezésre.

A Velencei Karnevál már önmagában is egy olyan esemény, amiért érdemes odautazni, de ha mellette még számos híres nevezetességet megtekinthetünk, úgy életre szóló élményekkel leszünk gazdagabbak. A gondolák és a lagúnák városában ez a színes és zenés esemény mindenkit lenyűgöz, hiszen a szórakozás minden formája előfordul itt.

Voltaképpen egy meseváros kel életre ezeken a napokon, ahol minden bizonnyal Önök is nagyon jól fogják érezni magukat a párjával. Szebb ajándékot aligha adhatna neki, mint két jegyet a Velencei Karnevál megtekintésére, ezért lepje meg őt és tegye mérhetetlenül boldoggá ezzel!