A Trotec TTK 50E rövid bemutatása

Trotec TTK 50E

Ez a remek termék képes akár egy 31 négyzetméteres nagyságú területet, illetve annak páratartalmát optimálisra állítani. A Trotec TTK 50E ezáltal megszünteti a kellemetlen és egészségtelen gombák táptalaját, valamint a nedvességet. Tudni kell, hogy az optimális páratartalom könnyebb légzést biztosít és kellemes hőérzetet ad.

A készülék rendkívül közkedvelt, hiszen alacsony az áramfogyasztása és a minősége is nagyszerű. A berendezésen található piros LED jelzi, ha megtelik a tartály. Ilyenkor ürítésre van szükség, mivel tovább nem végzi a dolgát. A Trotec TTK 50E oldalához lehetősége van csatlakoztatni egy 1/2 colos tömlőt, amit a lefolyóba vezethet. Ennek az előnye, hogy nem kell az ürítéssel foglalkoznia.

További pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy egy esetleges áramszünet esetén újraindul. Az okos vezérlőjének köszönhetően, ebben az esetben az előző beállítások megmaradnak. Nagyon könnyen mozdítható, mivel alacsony a súlya, ráadásul kerekekkel és fogantyúval is rendelkezik. A Trotec TTK 50E energiatakarékosan működik, ezáltal pénzt takaríthat meg.