A tartós és robusztus Vredestein gumi

A gumiabroncsköpeny szerkezeti felépítése a gumizott szövetből, a futóból, az oldalgumiból és a peremszerkezetből tevődik össze. A fejlesztésben kimagasló szerepet betöltő mérnökök révén, a Vredestein piacra bocsátotta a Vredestein téli gumi továbbfejlesztett típusát, a Snowtrac 5 modellt.

A megfelelő, biztonságos és kényelmes vezetés érdekében, szükség van a folyamatos, új technikák beágyazására. A Vredestein téli gumi a kiváló kategóriához zárkózik fel, hiszen minden személygépkocsi vezető elvárásának igyekszik megfelelni, midőn felvenni képes a harcot a legextrémebbnek minősíthető utak kihívásaival is.

A Vredestein téli gumi specifikus geometriai szögekkel van ellátva, aminek köszönhetően növelt stabilitás észlelhető. Továbbá a lamella-technológia folyamatos újításainak betudhatóan a tapadás is minőségi, ezáltal könnyebben kezelhető, ami kifinomult barázdáinak tulajdonítható elsősorban.

A Vredestein téli gumi robusztus kinézetű, biztonságáról és tartós mivoltáról híres gumi. További információkért forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!