A szőnyeg stílusai

A szőnyegek a szobákban fontos kiegészítők, szinte sivár a lakás nélküle. Jelenlétük melegséggel és stílussal tölti fel a helyet. A szőnyeg kiválasztása minden család számára egy fontos mozzanat, hiszen összhangba kell kerüljön a függönnyel, illetve a bútorokkal és még a család kisebb tagjainak is el kell nyerje a tetszését.

Említésre méltóak a Designers Guild, Tricia Guild, a híres tervező által megálmodott remekművek. Tricia Guild egy teljes lakberendezési tervet állított össze, amiben megjelennek a markáns, de mégis finom színek, a virágos motívumok és a geometrikus minták.

A szőnyeg elképzelése klasszikusan elegáns, de ettől függetlenül bármelyik szobába gyönyörködtető a szemnek. A Miroo szőnyegek teljesen más érzést adnak a vásárlónak, bármilyen méretbe rendelhetőek, egyedi, kellemes színek, és puhaság jellemzi őket.

A szőnyeg alkalmazkodik a modern lakások környezetéhez, de mégis egy letisztult és egyszerű hangulatot biztosít. Már évtizedek óta szolgálja a családok kényelmét. A gyermekekre is gondolnak a tervezők, számukra játékos, bohókás és kedves darabokat álmodnak meg.