A remek hatású shea vaj

A bőrápolás minden ember számára nagyon fontos dolog, csak egyáltalán nem mindegy, hogy milyen termékekkel történik, hiszen a legtöbb kereskedelemben kapható krém tartalmaz valamilyen vegyszert vagy kőolajszármazékot. A Biofamilia weáruházban kapható shea vaj viszont teljesen természetes anyagból, a Közép-Afrikában élő karité fa terméséből készül.

Bármely bőrfelületen és bármilyen mennyiségben nyugodtan alkalmazható a shea vaj, ami a bőrt finomabbá teszi, simítja a ráncokat és csökkenti a pattanásokat, a különböző irritációkat. Bőrpuhító, regeneráló hatását a benne található E-vitamin és béta-karotin biztosítja. Ezeken kívül, a shea vaj hidratálja, nyugtatja a bőrt, valamint gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Igaz, hogy maga a shea vaj akár négy évig is eláll, de azért javasolt a felhasználása a kibontástól számítva egy éven belül, valamint tanácsos hűvös helyen tárolni. Próbálja ki Ön is ezt a remek terméket, amit most nagyon jó áron és különböző kiszerelésben vásárolhat meg ebből a webáruházból!