A radiátor legyen esztétikus is!

A megfelelően működő fűtéstechnika létfontosságú minden otthonban, munkahelyen, tulajdonképpen bárhol, ahol fűteni kell. Éppen ezért, a radiátor állapota kifogástalan kell legyen, hiszen ez a központi fűtésrendszerek egyik leginkább elterjedt hő-átadó egysége.

Ez a tárgy már-már olyan a teremben, mint egy odaillő bútordarab. Pontosan ezért nemcsak jól működő kell legyen, hanem esztétikus is. A fal mellett helyezkedik el, diszkréten meghúzódva, de mégsem ronthatja el a szoba összképét. Manapság már a gyártók erre a szempontra is figyelnek, ezért nagyon sokféle esztétikus radiátor kapható. De térjünk vissza a termék gyakorlati tulajdonságaira! A netkazan.hu webáruházban számos márka között lehet választani, mint a Dunarad, az Immergas vagy a Sanica.

Csatlakozás szempontjából léteznek jobb- és baloldali radiátor típusok, ívelt és egyenes formájúak, hogy tökéletesen illeszthetőek legyenek a helyiség kialakításához. Fürdőszobákban, mosókonyhákban nagyon hasznosak a törölközőszárítós változatok.