A puffok igazi sztártermékek

Kényelmes puffok

Az egyes shopok értékesítési trendjei néha igen meglepő eredményeket mutatnak. Példának okáért, ki gondolta volna, hogy a puffok sztártermékké növik ki magukat? Pedig ha jobban belegondol, semmi meglepő nincs ezen a tényen, hiszen megannyi módon lehet alkalmazni ezt a nem túl nagy, de annál hasznosabb darabot.

A modern és trendeket követő tervezők nagyon odafigyelnek arra, hogy egy bármilyen eszköz vagy bútor már ne csak az legyen, aminek látszik, hanem annál jóval több és lehetőleg több mindenre is használható legyen. A puffok is így jártak, így ma már az az eszköz, amire látszólag csak a lábunkat tesszük, akár minihűtőt is rejthet magában. Ez a példa ugyan még annyira nem elterjedt, de az már biztos, hogy tárolóként is alkalmazható a legtöbb darab. Nem beszélve arról, hogy mennyire fel tudják dobni az egész szobát. A puffok amilyen picik, olyan nagy változást képesek előidézni.

A mustársárga kanapéhoz válasszon kéket vagy halvány rózsaszínt és máris egy nagyon modern kinézetű összhatást fog kapni. Ha fekete az ülőalkalmatosság, akkor mindenképpen valami színesre ruházzon be, hogy ne legyen unalmas az összkép. A másik nagyon népszerű produktum a design előszobafal. Nem is csoda, hiszen a lakásba belépve ez kelti az első benyomást. Mennyivel jobb arra hazaérni, hogy minden szépen el van pakolva, hiszen van egy bútor, ami mindent elrejt, mint a kabátok és cipők szétdobált látványára.

A különböző daraboknak van egy nagyon lényeges közös tulajdonságuk, méghozzá az, hogy diszkrét tárolást tesznek lehetővé. Bizony, a design előszobafal ápol és eltakar, ráadásul nagyon jól néz ki, így mindenképpen megéri az árát. Ez utóbbi amúgy sem túl magas, mivel annak ellenére, hogy modern darabokról beszélünk, a forgalmazó igyekezett úgy összeválogatni a kollekciót, hogy ne csak az igazán tehetősek engedhessék meg maguknak. Sokan nem élnek vele, pedig nagyon hatásos trükk feliratkozni a hírlevélre, így azonnal értesülni fog róla, ha a vágyott design előszobafal éppen akciósan vásárolható meg.