A Pedrollo szivattyú felhasználásának a területei

pedrollo szivattyú

A vízellátást biztosító pumpáknak nagy teljesítményű tulajdonságokkal kell rendelkezniük. Az ilyen berendezéseket hosszú élettartamra telepítik. Emiatt a kivitelezésüknek meg kell felelniük az elektromos biztonságra vonatkozó nemzetközi szabványoknak.

A Pedrollo szivattyú megbízható berendezésnek bizonyult az évek folyamán. A szivattyuwebaruhaz.hu online áruház választéka a világszínvonalú márkanév különféle modelljeit sorakoztatja fel. 1974-ben, Olaszországban a gyártó még csak a mezőgazdaságnak készített felszereléseket.

Mára viszont világszerte ismertté vált. Az olasz Pedrollo szivattyúkat és azok alkatrészeit a nagy szilárdságú és korrózióálló anyagokból való gyártása, a széles működési tartomány, a világszintű elektromos biztonsági előírások betartása jellemzi.

A felhasználási területük tekintetében jó szolgálatot tesznek a hétköznapi használatban, a kertek öntözésénél, az iparban, valamint a vízellátás nyomásának fenntartásában. A Pedrollo szivattyú fajtáit a könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság jellemzi.