A panel ablakcsere ár kisebb befektetés

panel ablakcsere ár

A panelekben élők pontosan tudják, hogy téli időszakban elég nehéz kifizetni a magas összegről kiállított számlákat, de muszáj, mert nem tehetnek mást. Esetleg mégis lehet tenni ellene? A panel ablakcsere ár kisebb beruházást igényel, főleg abban az esetben, ha olyan cégtől rendeljük meg ezt a szolgáltatást, amelyik viszonylag olcsón dolgozik.

Az ablakcserebere.hu weboldalon pontosan ilyen vállalkozást ismerhet meg. Remek minőségű termékeket forgalmaznak, például a sokak által ismert Deceuninck és Gealan műanyag nyílászárókat 6 légkamrás, 1,0 Kw/nm üvegezéssel. Ezekre a nyílászárókra 10 éves garanciát adnak.

A panel ablakcsere ár tartalmazza a felmérést, a szállítást, a régi nyílászárók eltávolítását és elszállítását, az újak beépítését, helyreállítását, ami a panelek esetében kőművesmunka. De a belső műanyagtartó elhelyezése, a külső-belső műanyag párkány szintén beletartozik az árba. Az árakról bővebben is tájékozódhat, ha ellátogat az említett honlapra, így pedig a választás is sokkal könnyebb lesz.