A női karórák módosult szerepe

Sokan azt gondolják, hogy a karórák kimentek a divatból és már nem igazán van létjogosultságuk a piacon, azonban ez nem egészen így van. Igaz, hogy a női karórák szerepe kicsit háttérbe került, amióta annyiféle okoskütyü létezik, azonban így is rengetegen használják.

Ez főként annak köszönhető, hogy a tervezők is felvették a kesztyűt a modern világ elvárásaival és egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a dekoratív kivitelezésre. Így a női karórák már nemcsak az idő mérésére szolgálnak, hanem kiegészítőként is helytállnak. Egyes modellekről már meg se lehet mondani, hogy az valójában egy ketyegő és nem ékszer, ugyanakkor néha nagyon hasznos, hogy az idő múlását is mutatják.

Például, ahová nem lehet vagy nem illik telefont vinni, ott a stílusos női karórák jó szolgálatot tehetnek, hiszen nem lógnak ki az összképből, de közbe egy diszkrét pillantást lehet vetni óramutatók állására. Sőt, a női karórák még jobbá, tökéletesebbé tehetik a megjelenést, tehát érdemes kihasználni a bennük rejlő esztétikai értéket is.