A nagyapám garázsa is ilyen volt. Faborítás, személybejáró és dupla ajtó

Egyre gyakrabban jövünk rá, hogy a régi dolgok bizony igen praktikusak voltak, ezért érdemes azokra alapozni az új technológiákat. Így van ez a garázskapukkal is.

Ha visszagondolunk szüleink, nagyszüleink garázsaira, emlékezhetünk rá, hogy a kapu két részből állt. Ezt hívják kétszárnyú garázskapunak és ezt váltotta fel a modern billenő kapu. Ám most újra divatba jött a kétszárnyú kapu, mert az emberek rájöttek, hogy ez milyen praktikus.

Természetesen a klasszikus stílusú garázskapuk a modern technológia ötvözésével készülnek, így sokkal ellenállóbak és tartósabbak, mint a régi, fából készült bejáratok. Kiválóan szigetelnek és személy-bejáróval is rendelkeznek, így nincs szükség kinyitni a nagy kapukat, amikor csak be akarunk menni valamiért a garázsba.

Mivel a kapu szárnyai kifelé nyílnak, így nem vesz el értékes helyet a garázsból. Most már tudjuk tehát, hogy ezt hívják kétszárnyú garázskapunak, viszont érdemes azt is tisztázni, hogy annak beépítése és javítása nem egyszerű feladat. Érdemes az ilyen tevékenységet profi szakemberekre bízni, ha azt szeretnénk, hogy hosszú ideig szolgáljon meghibásodás nélkül a szerkezet.