A műköröm zselé akció ismét elérhető!

műköröm zselé

Minden szakmában vannak olyan termékek, amelyek hiányában egyszerűen nem valósítható meg a munka. A műkörmösök esetében ez a darab a műköröm zselé, amiből jó, ha több is megtalálható a polcon. Különböző színekkel és sűrűséggel rendelkező gyártmányokkal találkozhatunk egy szakboltban, így jól jön egy kis segítség. A színek tekintetében általában az határozza meg a választásunkat, hogy mire használjuk. A legtöbben az úgynevezett clear, vagyis tiszta, átlátszóra esküsznek, hiszen erre lehet aztán a legjobban alkotni.

A piacon elérhető körömágy-hosszabbító műköröm zselé is, ami általában a rózsaszín valamelyik árnyalatában pompázik. Ezek tökéletesek arra, hogy egyenletessé varázsolják a körmöket és elfedjék a rajtuk lévő apróbb hibákat, lenövéseket. A termék használatával ráadásul a mosolyvonal sokkal tovább marad tökéletes, lenövéstől mentes. Az említett műköröm zselé az állaga miatt arra is kiváló, hogy a lerágott, tövig vágott körmöket szépen meghosszabbítsa, így igazi aduásznak mondható.

A sűrűséget tekintve tudni kell, hogy a sűrűbb termékekkel kicsivel lassabban lehet dolgozni, viszont kezdőknek tökéletes, amíg nincs berögzülve a mozdulatsor. A műkörmös cuccok kínálata szinte végtelen, így a kevésbé tapasztaltabbak elveszhetnek benne. Ilyenkor érdemes segítségért folyamodni és/vagy tapasztaltabb kollégától megkérdezni, hogy mi az ami biztosan kell, de az is jó módszer, ha a tanfolyamon javasolt eszközökkel szerelkezünk fel.

Ha megvannak az alapok, akkor jöhet egy kicsivel izgalmasabb terület, vagyis olyan műkörmös cuccok megvásárlása, amelyekkel szépíthetünk, díszíthetünk. Megannyi színű lakk, különlegesebbnél különlegesebb összetétellel, van ami hőre változik, mások világítanak és persze az egyéb díszítőelemek. Tollak, strasszok, csillámok, matricák, az embert biztosan elkapja a vásárlási láz! De ahelyett, hogy nagyobb mennyiségű terméket raktározna fel, érdemes lépésről-lépésre haladni. Vegye meg az alap műkörmös cuccokat, majd jöhet egy-két kiegészítő és ha már biztosan bánik ezekkel, mehet tovább.