A minőségi whiskey minden pénzt megér

minőségi whiskey

Rengeteg kiváló párlattal lehet találkozni a kereskedések polcain, ezért a választás nem minden esetben egyszerű feladat. A minőségi whiskey szigorú ellenőrzéseken megy keresztül mielőtt forgalomba kerül. A Bushmills márkát ki kell emelni, hiszen már 1608 óta létezik, amit a palackja is hirdet.

Ezzel a hihetetlen dátummal beírta magát az italtörténelembe. A nedű minden cseppjében érezni az évszázadok szakértelmét, a gondoskodást és a precizitást. A Single Malt és a Blended fajtáját egyaránt érdemes megízlelni.

Ha már minőségi whiskey, akkor nem lehet elmenni szó nélkül a Jameson mellett sem. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy 17 millió litert meghaladó eladási statisztikával büszkélkedhet. Több mint 100 éves múlttal bír az a Dublinban készülő párlat.

A Tullamore Dew Európa második legnagyobb ír márkája. Az üzemet 1829-ben alapították. Hírnevéhez méltóan, kizárólag minőségi whiskey előállításával foglalkozik. Bármelyiket próbálja ki, biztos lehet abban, hogy nem fog csalódni!