A méhpempő a szervezetünk védelmezője

méhpempő

A közösségben élő, hierarchikus rendbe szerveződő élőlények vezetői közül, minden bizonnyal a méhek királynője az egyik legszerencsésebb, hiszen alattvalói olyan eledellel táplálják, ami a hosszú élet elixírjének is tekinthető.

A szorgos mézgyártók tejeként is emlegetett méhpempő 5 esztendővel is megnövelheti a méhkirálynő földi létét az udvar többi, dolgozó tagjának élettartamához viszonyítva. Lássuk, miben rejlik ennek a különleges élelmiszernek a szuperereje! A méhpempő 150-nél több egészségvédő összetevőt tartalmaz: fehérjében, szénhidrátokban, ásványi anyagokban és olyan nyomelemekben bővelkedik, mint a cink, a vas és a szelén, emellett B-vitamin tartalma is figyelemre méltó.

Az említett értékes alapanyagok együttes hatása teszi ezt a gyöngyházfényű, zselés állagú, savanykás ízű táplálékot az emberi szervezetnek is igazi egészségőrré. A BeoBee családi bioméhészet kínálatában többféle – 30, 50 és 100 grammos – kiszerelésben is találunk tiszta méhpempőt, amitől immunrendszerünk látványosan megerősödik.