A magyarság ősi gyökerei kinyitja a szemünket

A magyarság ősi gyökerei

A nemzeti tudat összetartó ereje elképesztő erővel bír. A múltunk és a gyökereink meghatározhatják a jelenünket, de azt is, hogy hová tartunk, kivé válunk a jövőben. A magyarság ősi gyökerei 2019-ben megjelent mű, Professzor Badiny Jós Ferenc egyik, ha nem a legnagyobb volumenű alkotása pontosan ebből a gondolatiságból indul ki.

Az említett nagy tudású úriember egész életet a magyarság igazi múltjának, valós történelmének a feltárására szentelte, sokszor szembemenve az árral és a negatív kritikákkal is. Az Argentínában élő egyetemi professzor derekasan állta a sarat a fő elméletének a támadóival szemben, lelki szemei elől soha el nem veszítve azt, amiben hitt.

A magyarok dicsőséges ősi múltját tárja fel ez a kötet, aminek első kiadása után azonnal hatalmas port kavart a köztudatban. Éppen ezért, ha komolyabban érdekli a történelem és nem elégszik meg azzal a tudással, amit az iskola padjában ülve szedett össze, A magyarság ősi gyökerei című könyv mindenképpen jó választásnak fog bizonyulni.