A ledes elemlámpa praktikus minden háztartásban

ledes elemlámpa

Bármelyik fényforrást kínáló áruházba vagy webshopba tévedve, a LED világítótesteket reklámozó táblák, hirdetések jönnek velünk szembe. Nem csupán mennyezeti, asztali lámpákat kínálnak, de megjelent a ledes elemlámpa is! Sok ember tart a kulcstartóján mini kivitelben elemlámpát vagy áramszünet esetére otthon, a fiókban.

Miért a ledes elemlámpa a nyerő? Ezen fényforrások élettartama hosszabb, így pénzt spórolhatunk velük. Fényerejük állítható, kisebb fényerővel használva akár 5-6 órát képesek üzemelni és némelyiknek 160 méter távolra eljut a fényük. Akkumulátorral újratölthetőek, de használhatóak elemmel is. Mágneses talpuknak köszönhetően, fémfelületekre rögzíthetőek vagy a rajtuk található csipesznek köszönhetően, övre, zsebre is csatolhatóak.

Gumírozott, vízálló kivitelben is kaphatóak, különböző színben és méretben. A pár ezer forintostól kezdve, a több tízezresig válogathatunk, kinek milyen teljesítményű, gyártmányú termékre van szüksége. Egy ledes elemlámpa minden háztartásban ajánlott, mert nem tudni, mikor vesszük hasznát.