A kopaszság a múlté

Ha nincs megelégedve az egyéni hajas adottságaival, a hajsűrűségével vagy zavarja, hogy nem tud olyan frizurát hordani, amilyet szeretne, esetleg a hajritkulása, kopaszsága aggasztja, akkor nyugodtan keresse fel a Sikos Hajbeültetés Klinika munkatársait egyedi, személyre szabott ajánlatokért.

A Klinikán lehetőség van ingyenes személyes konzultációra, aminek alkalmával a beavatkozást végző szakorvos felméri az egyéni hajas adottságokat, előzetes vizsgálatokat végez és pontos információkat ad a hajbeültetés menetét illetve költségeit illetően. A Sikos Klinikán a beavatkozásokat végző szakorvos több mint 20 éves szakmai tapasztalatának és a legmodernebb eszközök használatának köszönhetően a FUE és FUT hajbeültetési módszerekkel is ugyanolyan sikereket tudnak elérni.

A FUE hajbeültetés esetén az árkalkuláció ne hajszálanként, hanem graft alapon történik. A graft hajtüsző egységet jelent, ami akár 3-5 hajszálat is tartalmazhat. Éppen ezért ez az árazás kedvezőbb a páciensek számára. A Sikos Klinikán folyamatos árkedvezményekkel és széles körű fizetési lehetősséggel, felkészült és tapasztalt szakorvos gárda fogadja a hajbeültetés iránt érdeklődőket. A Klinika weboldalán hiteles információk találhatóak a hajbeültetés feltételeiről, a beavatkozás menetéről, a gyógyulási folyamatról és az elérhető eredményekről.