A kémiai hámlasztót otthon is használhatjuk

kémiai hámlasztó

Sokan panaszkodnak arra, hogy a bőrük fakó, élettelen, ráadásul időnként mitesszerek, pattanások is csúfítják. A kémiai hámlasztó nekik szinte kötelező, hiszen az említett problémákra gyors és hatékony segítséggel válaszol. Régebben a kémiai anyagokkal történő hámlasztást kizárólag a kozmetikai szalonokban végezték.

Manapság azonban léteznek olyan termékek, amiket biztonsággal alkalmazhatunk az otthonunkban is. Fontos tudni, hogy az ilyen jellegű hámlasztás nem jár semmilyen fájdalommal, nem irritálja a bőrt, ráadásul sokkal olcsóbb is, mint a kozmetikai szalonokban. A goodskin.hu webáruházban kapható organikus kémiai hámlasztó termékek a BHA, PHA, C-vitamin, valamint a glikolsav erejével teszik az arcot fiatalossá és tisztává. Használhatóak a zsíros, mitesszeres bőrre is, rendszeres alkalmazás mellett pedig a pattanások miatt létrejött hegek is sokkal halványabbak.

A kémiai hámlasztó vitalitással és fiatalsággal tölti meg a bőrt, a kollagén termelést pedig nagyban elősegíti. Próbálja ki Ön is, hiszen kockázatmentes és olcsó!