A kádtöltő csaptelep fontos részei

A különféle csaptelepeknek mindig precíznek, strapabírónak és persze mutatósnak kell lenniük, hogy gond nélkül el tudják végezni a feladatukat és ugye esztétikusan olvadjanak bele a környezetükbe. Ez különösen igaz a kádtöltő csaptelep esetében, amelyiknek nagy figyelmet kell fordítani a beszerzéskor, főleg abban az esetben, amikor a régit, elhasználódottat, meghibásodottat akarja lecserélni az ember.

Csakis az a kádtöltő csaptelep jöhet szóba, amelyik kerámiás szelep felsővel rendelkezik, ezért a 180 fokos fordulatos nyit-zár funkció adott. A felépítést tekintve nem hiányozhat a vízkőmentes perlátor, a zajcsökkentő elem és persze a zuhanytartó villa.

A zuhanyszettes modelleknél kötelező a minimum 150 centiméteres gégecső, illetve a vízkőmentes zuhanyfej. A gepeszcentrum.hu oldalon megvehető kádtöltő csaptelep azért lehet a biztos választás, mert erre 5 éves garancia van, a teljes tömítettségre és a szivárgásmentességre, illetve a szelep felsőre értve. Emellett 2 év garancia érvényes a többi alkatrészre. Egy ilyen Mofém vagy Kludi kádtöltő csaptelep biztosan beválik majd.