A jó gazdabolt alaposan fel van szerelve

gazdabolt

Ha Szegeden bármikor kertészkedéssel, vetőmagokkal, gazdálkodással kapcsolatos termékre van szükség, a vásárlók jól tudják, hogy ránk számíthatnak. A Calendula Kft. 20 éve áll az ügyfelei rendelkezésére és összeforrott a gazdabolt fogalmával.

Mindazonáltal próbálunk haladni a korral és a változó igényekkel, ezért a kiskereskedelmi egységeink mellett, webáruházunkat is elindítottuk. Egy megbízható gazdaboltnak szerteágazó feladata van. Ahogy a kertészkedés is nagyon összetett tevékenység, így rengeteg termékre van szükség.

Vetőmagok, növényvédő szerek, gyomirtók, kéziszerszámok, ház körül használatos kisgépek. Ezek csak a legfőbb dolgok, amelyeket a gazdabolt forgalmaz. Különböző kerti kiegészítők, mint a zsákok, fóliák, dekorációk vagy a háztartásban használatos hagyományos zománcos edények, kancsók, fonott vesszőáru és ez még mindig csak a töredéke a kínálatnak.

Weboldalunk termékkategóriáit áttekintve, bárki könnyedén megtalálja és kiválaszthatja a szükséges terméket. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen kérdéssel!