A gyümölcs permetező növeli a termésátlagot

gyümölcs permetező

A modern technológia fejlődésének hála, ma már fantasztikus előnyöket élvezhetünk egy-egy termék esetében. Ezen vívmányok közé tartozik a Martignani gyümölcs permetező is. Ez így mind szép és jó, gondolhatná most, na de mik ezek az előnyök és mégis miként viszi véghez ezeket egy egyszerű készülék?

Két fő oka van annak, hogy nagyon sok termelő voksol a fent említett brand termékeire. Először is a termésátlag 10-20%-al is több lehet, összehasonlítva a hagyományos technológiákkal. Ennek oka pedig a kiváló védelem és a fedettség, amit a gyümölcs permetező képes biztosítani. A másik ok pedig az igen jelentős mennyiségű pénz megtakarítása. Ez a készülék ugyanis a permetezési költségek 50-65%-át tudja átlagosan csökkenteni, ami egy igen magas százalékos arány.

Nem is csoda, hogy nem sok gyümölcs permetező képes erre. Tovább taglalva az előnyöket, további 30-35%-os vegyszer és 80-90%-os vízmegtakarítást érhetünk el a készülék használatával. Amennyiben a konkrét okokra is kíváncsi, úgy mindenképpen kattintson a fenti linkre!