A füstölt szalonna is része lehet az étkezéseinknek

Ha szeretne egészségesen étkezni, ne törölje el a jóféle füstölt húsokat, szalonnákat az étrendjéből, hiszen ezzel az immunrendszerét is gyengíti. Ha kedve van hozzá, legyen része a füstölt szalonna is az étkezéseinek.

Ha nagyon félti az alakját, fogyasszon kevesebb fehér kenyeret, bár néha az sem árt. Törekedjen a minőségi termékek fogyasztására, és így étkezzen egészségesen. A Tóalmási Húscsarnok Kft nem használ ízfokozókat és adalékanyagokat termékei előállításakor.

Kizárólag az évszázadok óta bevált módszereket, alapanyagokat használják, például a füstölt termékeket kőfüstölőben tartósítják. Kevés húsüzem van, amely ennyire odafigyelne a minőségre és vásárlók elégedettségére.

Számukra fontos az egészséges táplálkozás. Honlapjukon megtalálja az általuk gyártott összes termék leírását, melyeket mintaboltjaikban meg is vásárolhat. A füstölt szalonna nem csak hidegen fogyasztva kiváló, hanem főtt ételeink megbolondítására is tökéletesen alkalmas.

A Tóalmási füstölt termékek felhasználásához recept ötleteket is talál oldalukon. A Tóalmási Húscsarnok az OMÉK 2015 különdíját is kiérdemelte, ez is bizonyítja, hogy valóban a legmegbízhatóbb gyártók közé tartozik. Akár kóstolásra is van lehetőség a mintaboltjukban.