A Frenc Press kávé kitűnő választás

french press kávé

A francia gyártmányú gép arra a célra lett kifejlesztve, hogy mindenki könnyedén el tudja készíteni a reggeli feketét. Egy finom French Press kávé egyszerűen előállítható. A berendezés beszerezhető rozsdamentes acél vagy műanyag borítású variációban is. Az utóbbi természetesen olcsóbb megoldást jelent.

A termék egy alternatív kávékészítési eszköz. Ez azt jelenti, hogy kézzel, nem pedig a gép nyomására működik. Már régóta a piacon van, sőt, ez a dugattyús készülék egyidős a ma már retrónak nevezhető kotyogóssal. A French Press kávé kis beruházással elkészíthető. Némi gyakorlással és az arányok változtatásával mindig izgalmas, új ízeket próbálhat ki. Érdemes tudni, hogy az ital előállításához nyugodtan használhat világos és sötétebb pörkölésű szemeket, arra viszont figyelnie kell, hogy lehetőleg arabica legyen.

A French Press kávé esetében is nagyon fontos szerepe és hatalmas jelentősége van a friss pörkölésnek. Ha az előírások szerint jár el, akkor biztos lehet abban, hogy aromás ital kerül a csészéjébe.