A feeder botok és a Penn orsó egy helyen is beszerezhetőek

feeder botok

A modern horgászat egyik közkedvelt módja a rezgőspicces változat, ehhez speciális kellékekre van szükség. A centrumzoo.hu webshopban fellelhető feeder botok javasoltak az ilyen jellegű pecázásra. Igen érzékeny spicctaggal vannak ellátva, ezek érzékelik a kapásokat. Ezeknek köszönhetően, a feeder botok esetében nincs szükség semmiféle kapásjelző berendezésekre.

A webshopban számos minőségi árucikk található ebben a termékkategóriában, mégpedig olyan elismert gyártóktól, mint a Shimano, a Daiwa, a Guru, a FOX, a Matrix, a Korum, a Cormoran, a Spro, a D.A.M., a Nevis, a Stég, a Döme, a Browing, de fellehetőek itt a Balzer, a Tubertini, a Tabukko, a Benzár, az Oktuma, a Shakespeare, az Ultimate botok, meg egyéb felszerelések. Mindegyik esetében fel van tüntetve a dobósúly, ami a megfelelő bot kiválasztása esetén az egyik döntő paraméter. Ez eltérő kell legyen a különféle vízterületeknél, más és más jellegű felszerelés szükséges partközeli finom pontyhorgászathoz, csónakos feederezéshez, távdobáshoz vagy a nagyobb méretű halak fárasztásához. A feeder botok széles felhozatalában minden érdeklődő meg fogja találni a számítását. A többféle árfekvés és széles márkakínálat lehetővé teszi, hogy senki ne maradjon pecabot nélkül. Amennyiben valaki tájékozatlan volna a témában, semmi vész! A szakértő ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak minden kedves érdeklődő rendelkezésére a feeder botokat érintő kérdésekben. Mindezek mellett, a webshop a hazánkban beszerezhető összes felszereléssel el van látva, így megvásárolható itt online a minőségi Penn orsó bármelyik változata is, a felhozatalban több mint 100 termék található. A közös bennük, hogy mindegyik magas minőséget képvisel és elsőfékes. A masszív Penn orsó hatodik generációs fejlesztése nemcsak a tavakban és a folyókban teljesít kiválóan, hanem a sós vizekben is, mivel teljesen sóálló a szerkezete.

Semmiképp sem fog víz kerülni sem az orsóházba, sem pedig a fékrendszerbe. Az ilyen orsók gyakorlatilag elnyűhetetlenek, hála a jó szigetelés mellett, a sárgaréz alapanyagú csiga fogaskeréknek. A legtöbb modell alkalmas nagyobb testű halak kifogásához, a működése pedig akadálytalan mindenféle terepen. A Penn orsó teste leginkább fémből és nem műanyagból készült, ami szintén hozzájárul a tartóssághoz. Ha egy vevőnek valamelyik Penn orsó modellre esne a választása, akkor egészen biztosan hosszú ideig nem lesz gondja az orsókra. Ez a márkanév egyet jelent a garanciával, a tökéletes kivitelezéssel, a tartóssággal! Érdemes befektetni rá!