A Dexion Salgó árak több tényező függvényében

Dexion Salgó árak

A modern raktártechnika remek megoldásokat kínál a vásárlóknak. A kiváló minőségen és praktikus kialakításon kívül, a Dexion Salgó árak is amellett szólnak, hogy egy ilyen fajta termékbe fektessenek a felhasználók. Minden Salgó polcra jellemző a magas teherbírás, az esztétikus megjelenés és a helytakarékos kivitelezés, ugyanakkor a vásárlók igényeinek megfelelően, ezek többfélék lehetnek.

A fémpolcok felülete lehet festett vagy horganyzott, a méretezése pedig metrikus vagy collos (angol-tradicionális). A Dexion Salgó árak így a méretek és a kivitelezés szerint változhatnak. Egy komplett polcrendszer felépítése esetén számolni kell egyéb költségekkel is, amelyek a talplemezeket, csavarlemezeket és a csavarokat illetik.

A raktech.hu weboldalon a termékleírásokon, fotókon és egyéb hasznos információkon kívül, részletes Dexion Salgó árak is várják az érdeklődőket. Amennyiben Önnek további kérdései merülnének fel úgy a termékekkel, mind az árakkal kapcsolatosan, telefonon is elérheti a cég munkatársait.