A bélflóra egyensúly fontos szerepe egészségünk megőrzésében

A ősz beköszöntével fontos, hogy felkészítsük szervezetünket a hideg időkre. Különös figyelmet kell fordítanunk a helyes táplálkozásra, így a megfelelő vitaminpótlás elengedhetetlen. A hűvös időszakokban kifejezetten ügyelnünk szükséges emésztésünk megfelelő működésére. Immunrendszerünk fontos alappillére az egészséges bélflóra, melyet különböző külső hatások könnyedén felboríthatnak.

Szervezetünk bélflóra egyensúlya rendkívüli érzékeny, ezáltal gondot kell fordítanunk a helyes táplálkozásra és az egészség megőrzésére. Ősszel könnyebben megbetegedünk, ilyenkor bizonyos gyógyszerek és antibiotikumok szervezetünk bélflóra egyensúlyát felboríthatják.

A túlzottan stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a rendszeres alkoholfogyasztás, illetve sokak káros szenvedélye a dohányzás is egyensúlyvesztést eredményez. Ez az egyensúly megbomlás betegségekhez vezethet.  Mit tehetünk bélflóránk megóvása érdekében? Az egészségesebb életmód választása mellett, számos lépést tehetünk a betegség megelőzésére.

A Greenman egy olyan élőflórás étrend-kiegészítő készítményt kínál az egészségünk megőrzése érdekében, mely a bélflóra egyensúlyt támogatja. A Greenman Herbal élőflórás étrend-kiegészítő nem tartalmaz színezőanyagot és tartósítószert, mesterséges aroma és glutén mentes. Az SCD Probiotikus technológia használatával előállított étrend-kiegészítő segíti a bélflóra helyes működését. Az egészség kincs, fontos megőriznünk és folyamatosan ügyelnünk rá.