100 évig kiszolgál az acél lépcső

acél lépcső

Régebben vasszerkezetű lépcsőket leginkább ipari létesítményekben lehetett látni, ma viszont már egyre több családi háznál találni ilyeneket. Hogy mi ennek az oka? Elsősorban az, hogy például egy acél lépcső nagyjából örök életű. Elmondható, hogy az ilyen szerkezet több generációt is kiszolgál, legfeljebb csak akkor kell kicserélni, ha a tulajdonosok megunták és ezért újat szeretnének.

Az acél lépcső azért is kedvelt, mert gyakorlatilag 100% stabilitással rendelkezik, ugyanis leszakadásának lehetősége egyenlő a nullával. Természetesen ehhez megfelelő kell legyen a kialakítása. Nem mindegy, hogy milyen szakemberre bízza a konstrukció megépítését. Tanácsos megbízható és magas fokú szaktudással rendelkező mestert választania.

Az acél lépcső különösen szakszerű módon történik a nagy-metallwork.iwk.hu honlapon megismerhető szakember munkája nyomán. Többféle kivitelezést kérhet, hiszen ezek a lépcsők nagyon sokfélék lehetnek. Lebegő, hajlított, zárt szerelvényből hegesztett, kovácsoltvas vagy gerenda alátámasztású lépcsőket ismerünk.